Bisåser:

Andalouse:

Majonnäsen smaksätts med tomatpuré. Strimlor av röd spansk peppar blandas i såsen.

Remoulade:

Majonnäsen blandas med hackad kapris, ättiksgurka, persilja, körvel och dragon. Avsmakas med senap och ansjovisspad.

Russe:

Majonnäsen blandas med kaviar, gräslök, dill, persilja och smakas av med lite senap.

Skarpsås:

Majonnäsen blandas med hårdkokta ägg, fransk senap, vispad grädde, finskuren dill, hackad persilja.

Tartar:

Majonnäsen blandas med finhackad lök och gräslök.

Verte:

Majonnäsen blandas med puré av: Förvälld spenat, persilja, krasse, körvel och dragon som silas.

Rhode islandssås:

2 dl majonnäs

1 dl vispgrädde

2 msk chilisås

½ tsk pepparrot

Några droppar konjak  eller whisky .

Med flera recept.

Oscar Eskilander © 2018 • Privacy Policy • Terms of Use