oscar@kostmedveten.se

kostmedveten.se

  • Entré
  • Det här är jag, litet cv
  • Kontakta mig
  • Hobby
  • Händelser
  • Utbildning.
  • Leg. Yrkeslärare
  • Ox - Buljong
  • Fond/buljong
  • Sky
  • Klarning av buljong
  • Fiskfond
  • Skaldjursfond
  • Redning, mängder och
  • Vit grundsås - Béchamel
  • Ljus grundsås - Veloutesås
  • Brun grundsås - Espagnole
  • Tomatsås - Tomate
  • Bearnaise sås
  • Hollandaise sås
  • Vinägrette sås
  • Majonnäs sås
  • Gravlaxsås/senapssås
  • Cumberlandsås
  • Kalla örtsåser
  • Smörblandningar - Aromsmör
  • Husmanskost - Kåldolmar
  • Husmanskost - Kalops
  • Husmanskost - Delikatess kroppkakor
  • Husmanskost - stekt fläsk med löksås
  • Nationalsoppa - Ärtsoppa
  • Husmanskost - Pannkakor/plättar
  • www.oscarskokbok.se

 

Med vänlig hälsning Oscar

Så jag har inte för avsikt att utveckla mer utbildningar.

 

Oscar Eskilander.  © 2022 • Privacy Policy • Terms of Use